Blogini uusi mahdollisuus


Terve ja heipä hei vaan kaikille! Päätin alottaa kirjoittamaan blogia tästä lähtien uuteen osoitteeseen huomattuani kuinka kökkö blogger on ulkoasun muokkaamisen suhteen! 


Pitkään mietiskelin siis ihan jopa blogini lopettamista kun tahtoi ideatkin kirjoitusteni suhteen loppua! Jonkin verran kun tuppaan olemaan perfektionisti niin epävarmuus omien kirjoitusten suhteen oli jotain ihan hirveää! Vaan kuitenkin osittain painnoostuksenkin takia päätin vielä jatkaa, jospa kehittyisin blogaajana kirjoitusteni lisääntyessä. Blogintekijänä kun olen kuitenkin vasta aloittelija, niin kehittymisen varaa riittää...


Sain bloggeriin tehtyyn blogiini myös palautetta kirjoitukseni jaksotuksesta yms. tekstistä ylipäätään. Vaikka toki mainitsin aiemmassa blogissani etten ole mikään huippuoppilas äidinkielessä koskaan ollut, niin yritän toki tässä uudessa blogissani parhaani mukaan tehdä tekstistä selkeämpää luettavaa. Kiitän siis rakentavasta palautteesta! Toki edelleenkin kirjoitukseni tulevat varmasti sisältämään niitä ah, niin ihania KIRJOITUSVIRHEITÄ!


Vanhoja blogitekstejäni bloggerista tuskin lisään tänne, siinä kun olisi melkoinen työ kuitenkin (vaikkei siellä olekaan kuin 5 postausta).Laitan kuitenkin tähän vanhan blogini osoitteen, jos joku vanhat tekstini haluaa lukea:http://mywrittenlifebytiia.blogspot.fi/ 


Tästä on siis hyvä aloittaa jälleen blogipostausten tekoa kun on uusi ja itselleni mieluisemman näköinen blogin ulkoasukin! Tämä teksti oli siis vain ikäänkuin tämmöinen informaatio ehkä enempi vanhoille lukijoilleni. Toivotan kuitenkin tervetulleiksi myös mahdolliset uudet lukijani! Pidetään peukut pystyssä etten nyt vaan saisi päähäni lopettaa blogausta! Tulehan siis toki lukemaan tulevia postauksiani taas tänne!

-Tiia-